15 de setembre 2005

L'ACTOR MATARONÍ JORDI BOSCH SERÀ EL PROTAGONISTA DEL PROPER XAT DEL TECNOCAMPUS - ajuntament de mataró - 15 setembre 2005 -

Notícies
15/09/05
L'actor mataroní Jordi Bosch serà el protagonista del xat TCM que tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre, entre les 11.00 hores i les 12.00 hores. Conegut per la seva trajectòria teatral, cinematogràfica i televisiva, Bosch parlarà de la seva experiència com actor i del món artístic en general. El xat s'emetrà simultàniament per Televisió de Mataró (TVM) i està obert a la participació de tothom a través d'aquesta adreça.
Jordi Bosch és un dels actors més populars del nostre país. Modest, flexible i amb una gran amplitud de registres, va iniciar la seva carrera en el món del teatre l'any 1981 amb l'obra Mort accidental d'un anarquista. Fidel al Teatre Lliure, ha interpretat papers de totes menes, des dels clàssics als més novells. La seva feina comprèn obres de teatre -la que interpreta actualment és Fuente Ovejuna- pel·lícules de cinema i sèries de televisió, però també lectures de poemes, contes i d'altres col·laboracions.
El Teatre Lliure, la seva escola
Jordi Bosch procedeix del teatre independent. El gruix del seu currículum és ple de representacions al Teatre Lliure, on ha treballat en una gran varietat de muntatges. El barret de cascavells (1994) de Luigi Pirandello, va ser el treball que li valgué el reconeixement definitiu obtenint el Premi Nacional de Teatre i el Premi de la Crítica d'aquella temporada. Un triomf que va consolidar la seva carrera teatral.
Teatre, cinema i televisió
Tot i que el teatre ha estat la seva escola i el mitjà que li ha proporcionat més prestigi en el món de l'espectacle, la televisió i el cinema han estat els que l'han fet més popular. Papers principals en series televisives com Nissaga de poder o Minoria absoluta o intervencions cinematogràfiques a La buena vida o El perquè de tot plegat han apropat la feina d'un dels actors més polifacètics del país.
© 2005 Ajuntament de Mataró Avís legal Crèdits
Darrera actualització: 20-05-2005 12:07

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...