LA U.E. MATARÓ FA UNA MALA SEGONA PART I HO PAGA CAR (75-79)

TOT MATARO
26 setembre 2005

Els de Margall van acabar claudicant davant l'Olesa a la pròrroga
La UE Mataró va deixar escapar a la represa tot el que havia aconseguit en una bona primera meitat i va acabar perdent el primer partit al Palau Josep Mora. Els homes de Margall semblava que tenien el matx suficientment controlat amb els onze punts de marge amb els quals van marxar al descans, però a la represa els visitants, molt encertats en els llançaments de tres punts van aconseguir donar la volta al marcador i es van acabar imposant a la pròrroga. El partit va començar de manera molt plàcida pel conjunt de Margall que, sobretot gràcies a l’encert en el tram inicial de Forcada, va arribar a agafar marges per sobre dels quinze punts de diferència. Però ja abans del descans, el Finques Olesa va començar a despertar col·locant-se a onze punts (43-32) de la Unió. Nefasta segona meitat Lluny d’aconseguir mantenir la renda, a la represa el Mataró va veure’s superat pels visitants. I al final, tot i haver manat durant tot l’encontre, el conjunt de Margall fins i tot va acabar patint per forçar la pròrroga. I curiosament va ser fent servir la millor arma del rival, els triples, convertit en aquest cas pel base mataroní Jordi Ventura. Però en el temps extra, l’Olesa va acabar imposant la seva llei des de més enllà dels 6,25 i amb un nou triple van posar massa nerviosos als locals que no van saber jugar amb la pressió de portar el marcador en contra. UE MATARÓ: Hernàndez (12), Costa (4), Magriñà (4), Homs, Juan, Ventura (17), Forcada (22), Molina (5) i San Epifanio (0). 6 triples: Forcada (3), Ventura, Hernàndez i Molina. 17 de 24 en tirs lliures (71%). 26 de 64 en tirs de camp (41%). 39 rebots. 22 faltes personals. FINQUES OLESA: Llull (28), Luque (2), Tural (6), Vilanova, Garcia (19), Holgado (22), Pino (2), Huertas. 9 triples (Holgado (4), Llull (3), Tural i Garcia. 6 de 16 en tirs lliures (38%). 32 de 77 en tirs de camp (42%). 45 rebots. 21 faltes personals. ÀRBITRES: Soler i Atienzar. MARCADOR: 24-16, 43-32, descans; 56-50, 68-68. Pròrroga: 75-79. Resultats i classificació del grup E de la Lliga EBA Redacció // El Tot Esport

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...