25 de novembre 2012

Cordes Grillades : Concert familiar dins el cicle Sortim en família avui a les 12 del migdia al Monumental




Oferta 2x 1 amb aquest butlletí

Brossa Quartet de Corda & La Botzina ofereixen Cordes Grillades, un concert familiar pensat per a nens i nenes de més de dos anys en què la música es transforma en una explosió de colors que serveix per explicar una història que va d'insectes, ocells, d'amor... i de música!

La música és original i la història és l'adaptació d'un relat d'Eric Carle "El grill silenciós". El resultat és un espectacle que combina la narració, la música i la il·lustració en directe, i que està carregat de moments màgics en què no hi falten les sorpreses ni la fantasia.

Fem una oferta especial per als subscriptors de La cultura al teu correu de dues entrades al preu d'una per qui porti aquesta notícia impressa. Ho podeu portar a les oficines de l'IMAC fins divendres a la tarda o a taquilla una hora abans de l'espectacle.

Fitxa artística
Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins
Imma Lluch, viola
Quico Puges, violoncel
Maria Vidal, il·lustracions
Toni Ciesta, narració i trompets

Podeu veure un fragment de l'espectacle aquí

Entrades
6 euros
Punts de venda: a les oficines de l'IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 (24 hores) i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Organitza: IMAC

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...