18 de novembre 2012

El circo de las penas




publicat per www.mataro.cat

Antigua i Barbuda reflexiona sobre l'ànima

Dins el cicle Fet a Mataró aquesta tarda

Antigua i Barbuda presenta a Mataró el seu darrer espectacle El circo de las penas, després de fer gira mundial i passar, entre d'altres pel Quebec i Brasil.

L'espectacle presenta màquines construïdes a partir d’objectes de memòries d’altres móns per mostrar com s’expressa l’ànima. La màquina dels records, la màquina de plorar, la màquina de l’essència de la música, l’ànima d’una màquina o una màquina que mesura l’amor, creades per un inventor que enyora la mirada perduda en la construcció d’objectes i busca la màgia en les seves creacions.

Antigua i Barbuda és una companyia fundada l’any 2002 per Jordà Ferré que realitza construccions d’escenografies, muntatges d’animació, performances i tot allò que té a veure amb el teatre, el circ i la creació artística. En el seu desè aniversari mostraran el perquè i el com d'una manera compromesa d’entendre el seu ofici amb uns processos creatius que combinen la feina d’artesà amb dedicació i perfeccionament, la investigació i la recerca obertes al joc, l’experimentació i l'atzar.

Podeu veure un vídeo de l'espectacle aquí
Podeu consultar la programació del cicle Fet a Mataró aquí
Podeu seguir informació via twitter a @culturamataro i amb l'etiqueta
Venda d'entrades
10€. A la venda a les oficines de l'IMAC, al Telentrada de Catalunya Caixa i a partir de les 18 h a taquilla.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...