18 de novembre 2012

'Minuts', un espectacle de clown al voltant del temps, al teatre Monumental




L'espectacle de Marcel Gros es podrà veure aquest diumenge de la mà de la Xarxa

publicat per www.capgros.com 16 de novembre de 2012          
               
Minuts és la darrera proposta escènica del veterà clown català Marcel Gros. Es tracta d’un espectacle fet de breus moments i petits instants. Un viatge al voltant d'un món minúscul, divers i divertit. Cada escena de l’obra és tractada com un petit conte. Els objectes són manipulats perquè prenguin vida i cada detall obté la importància que s'ha de donar a les petites coses.

Marceñl Gros és un clown, bufó i showman, que compta amb més de 30 anys de trajectòria dalt dels escenaris. Va començar la seva carrera al capdavant el grup de teatre de carrer El Setrill i va crear Teatre Mòbil, companyia que encara segueix vigent. Des de 1991 treballa principalment en solitari amb obres de creació pròpia. Amb el pas el temps s’ha convertit en un dels rostres més coneguts i veterans dels escenaris catalans, sobretot per al públic infantil. També és una presència habitual als escenaris de Mataró. Sense anar més lluny, va actuar durant les Santes de 2012 a l’escenari infantil del Nou Parc Central. La fundació Xarxa el porta aquest diumenge a la tarda al Monumental, dins del cicle de teatre per a públic infantil i juvenil que promou amb l’IMAC.

Diumenge, dia 18. A les 6 de la tarda al teatre Monumental

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...