19 de novembre 2014

'Contus interruptus' de Joan Boher


publicat per
http://www.teatreaurora.cat

Una vetllada de contes impregnats d'erotisme, fantasia i humor, que faran pujar la temperatura a la sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora.

Natural de San Pedro de Cazorla, Don Joan de Boer es va veure obligat a abandonar la seva vila natal després de batre's en duel i causar la mort de Don Francisco de Alcántara. La fugida atzarosa el va portar a recórrer les costes d'Àfrica fins arribar a la península aràbiga, on fou fet pres per una banda de pirates sarraïns. Venut com a esclau al mercat de Turcalem entrà al servei de la Sultana Gulbeiatz, la més preciosa de les sultanes dels regnes orientals, vivint dos anys al seu costat. Obligat a fugir altra vegada, fou víctima d'un naufragi que el dugué fins a les costes de Grècia on conegué l'amor de la seva vida, una monja anomenada Doña Inés. Després de confessar-li la veritat de les seves aventures ella desapareix, deixant Don Joan orfe d'amor.

El conegut narrador Joan Boher, torna a l'Aurora després de l'èxit assolit amb Contes petits per a nens grans, per posar-se en la pell del misteriós amant emmascarat que ens relatarà, en viu i en directe a la Sala les Golfes del Teatre de l'Aurora, les seves extraordinàries aventures -i desventures- amoroses, un grapat d'històries fascinants, amanides amb molta sensualitat i humor.

Intèrpret: Joan Boher

20 NOVEMBRE
Dijous a les 21 h
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 60 minuts
Preu: 7 € / 5,50 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75
info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...