05 de novembre 2014

“Capricis”, d’Àngels Margarit, nominada als premis Butaca



publicat per
http://grec.bcn.cat
27 octubre de 2014

“Capricis”, una coreografia signada per Àngels Margarit i la companyia Mudances i coproduïda pel Grec 2013 Festival de Barcelona, ha estat nominada als premis Butaca de teatre de Catalunya en la categoria de Millor espectacle de dansa.

Els premis, que es concedeixen exclusivament per votació del públic, arriben enguany a l’edició número vint. Els guardons van néixer el 1995 a iniciativa del programa de Ràdio Premià “Des de la butaca”, amb l’objectiu de donar veu als espectadors i ser un premi que no estés sotmès a cap mena d’exigència o pressió professional o institucional.

En l’edició d’enguany, s’ha nominat, entre d’altres la proposta de Margarit vista al Grec de fa dos anys, un muntatge que parteix dels “24 capricci” del violinista i compositor Niccolò Paganini en què la companyia assumia el repte d’interpretar una partitura de gran dificultat convertint la música en moviment.

L’espectacle estava inspirat per la idea de caprici com a joc i divertiment i era una coreografia oberta que arrencava al Grec 2013 però que volia ser “una proposta modular i modulable que converteix també en un caprici cada representació”.

Els premis Butaca es lliuraran el 24 de novembre al Teatre Principal de Barcelona (La Rambla, 27), tot i que es podran seguir en directe via streaming a través del web dels premis Butaca.

Més informació:

http://www.premisbutaca.cat/2014/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...