17 de novembre 2014

Vés al teatre per 1,50 euros!



publicat per
http://www.timeout.cat/barcelona
13 de novembre de 2014

7 sales de Barcelona ofereixen els dijous de novembre i desembre entrades per veure obres catalanes a preu d'escàndol!

S'han acabat les excuses per no anar al teatre! Els dijous de novembre i desembre podreu veure vuit obres d'autoria catalanes pel mateix –o menys– que us val una canya a qualsevol bar. Set sales de la ciutat han ajuntat forces amb la SGAE per oferir, des de dijous 20 de novembre fins a finals de desembre (amb l'excepció del dia de nadal) entrades per només 1,50 euros. Sí, ho heu llegit bé!

A cada funció de dijous es posaran a la venda 100 entrades amb aquest preu reduït –50, en el cas de les sales amb aforament inferior a 100 butaques– que simbolitza aproximadament el 10% del cost real que tenen les entrades i que correspon als drets d'autor. En total es vendran 1050 entrades a aquest preu de ganga. Per adquirir-les, cal consultar amb els teatres que formen part de la promoció, ja que cada sala té el seu propi sistema de reserva i venda d'entrades. Un cop els teatres exhaureixin les entrades a preu reduït, vendran la resta al preu normal.

Les obres que es podran veure seran 'L’Esbudellador de Whitechapel', de Marga Parrilla i Oriol Estefanell al Teatre del Raval, el 'Tríptic', de Cesc Gelabert i 'Querencia', de Paco Zarzoso a La Seca, 'Black Box', de Marc Angelet al Jove Teatre Regina, 'Arbres', de Marc Artigau a la Sala Beckett, 'El adiós de Sabrina', de Cristina i José Poch a la Sala Porta4, 'El Esperanza', de Quique Culebras a la Sala Fènix i 'Paradís', de Marilia Samper, Martí Torras, Carla Mora, Marta Mora i Irene Ruiz a la Sala Muntaner.

Aprofiteu que pràcticament us regalen les entrades i participeu en aquesta iniciativa, l'objectiu de la qual és donar veu i promoure el teatre d'autors d'aquí. Tothom al teatre!

Les sales que hi participen

Sala Beckett
Recomanat
La Sala Beckett és un petit teatre fundat l’any 1989 com a seu de la companyia El Teatro Fronterizo, de José Sanchis Sinisterra, i com a espai de trobada per a creadors de diverses disciplines. Des dels seus inicis s’ha centrat en la promoció de la dramatúrgia contemporània, amb produccions i programacions d’espectacles d’autors contemporanis i un interès visible per l’experimentació i per les noves formes d’escriptura dramàtica. A través del seu Obrador Internacional, la Beckett duu a terme també una intensa activitat de formació.
Alegre de Dalt, 55 bis, Gràcia, 08024

Jove Teatre Regina
El 1998 va obrir aquest espai que durant anys ha funcionat com un dels únics teatres amb programació infantil i juvenil estable a Barcelona. El projecte el capitaneja la companyia La Trepa.
Sèneca, 22, Gràcia, 08006

Teatre del Raval
El Teatre del Raval està situat a les instal·lacions de la Parròquia de Nostre Senyora del Carme. Durant la nova etapa es va restaurar i recuperar el patrimoni arquitectònic del teatre original, modernitzant les seves instal·lacions per reconvertir-lo en un espai modern i competitiu. Són els programadors de la Mostra de Teatre de Barcelona. Té un esperit combatent i d’alta exigència artística. A l’hora de programar valoren el rigor i la investigació dels espectacles, més que la seva possible comercialització.
Sant Antoni Abat, 12, El Raval, 08001

La Seca
La Seca, ubicada al barri del Born, és una fàbrica de creació contemporània dedicada a la creació, la producció i l'exhibició de teatre, dansa, màgica, circ i altres arts escèniques, tant visuals com musicals. La iniciativa del Brossa Espai Escènic també proposa activitats que fomenten l'estudi i l'experimentació de nous llenguatges creatius i programes de formació i reflexió.
Flassaders, 40, Born-Ribera
INFORMACIÓ

Porta 4
Porta4 és un espai de formació, creació, investigació i producció teatral amb base a Barcelona.
Església, 4-6, Gràcia, 08024

Sala Fènix
A pocs metres de la Rambla de Raval es troba la Sala Fènix, amb una programació teatral per a adults i per a un públic infantil, basada bàsicament en el teatre de màscares, el cabaret, les titelles i la commedia dell’arte.
Riereta, 31, Raval, 08001

Sala Muntaner
Des dels seus inicis, el 1996, la Sala Muntaner busca l'equilibri entre diferents llenguatges escènics. S'ofereixen tres franges horàries, la primera promociona nous actors i companyies estrangeres; les obres de la segona franja són més d'entreteniment i a última hora o 'sessions golfes', recuperen l'esperit del cabaret intel.lectual alemany. En general aposta per un teatre compromès, progressista i modern.

Muntaner, 4, Sant Antoni, 08011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...