25 de gener 2015

KRAPPDE SAMUEL BECKETT. GATARO



'Krapp' de Gataro
Un viatge pels records d’un home solitari escrit per un gran dramaturg i interpretat per una de les millors companyies catalanes.

Víctor Alvaro, de Gataro, una de les companyies més prestigioses del teatre català actual, ha posat en escena l'adaptació de L'última cinta de Krapp, del cèlebre dramaturg irlandès Samuel Beckett, un text que ens mostra a Krapp, un vell que passa el temps reclòs al seu solitari pis rememorant el passat. Krapp viu dels seus records que té guardats en cintes, ben classificades. El magnetòfon és la veu de l'altre Krapp, el de la seva joventut. És la seva pròpia veu i, tanmateix, l'hi és estranya. Sol, el vell Krapp viu amb l'única companyia de l'alcohol i dels records.

Krapp és un home solitari, que va decidir prescindir del món social, però que no té prou valor per abandonar el món terrenal. És algú que passa les hores rememorant i jutjant els seus pecats de joventut des de la decadència de qui esgota els seus darrers moments d'existència.

Krapp és una introspecció dels records per obtenir un balanç sobre la vida viscuda. Krapp és, doncs, un viatge pels penediments i per les emocions.
Direcció, traducció, dramatúrgia i interpretació: Victor Alvaro / Ajudant de direcció: Júlia Bonjoch / Producció executiva: Savina Figueras

23/24/25 GENER
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
TEATRE
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 60 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75
info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...