08 de gener 2015

El Vendrell enceta la temporada dels Pastorets amb l’obra infantil



publicat per
http://www.naciodigital.cat
7 de gener de 2015

El Tàg acull aquest diumenge una nova edició dels Pastorets Infantils

Imatge d'arxiu dels Pastorets Infantils Foto: BP Diari

Passades les festes de Nadal al Vendrell, arriba el temps dels Pastorets. El tret de sortida el donaran, com ja és habitual des de fa més de deu anys, els Pastorets Infantils, amb la representació que es farà aquest diumenge 11 de gener a partir de les cinc de la tarda al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell. Les entrades es podran comprar des d’una hora abans a la taquilla del teatre a un preu de 10 euros (gratis pels socis dels Pastorets). Com és habitual, un 10% de la recaptació es destinarà a una finalitat benèfica infantil.

Tal i com destaca el president dels Pastorets, Josep Bargalló, els Pastorets Infantils  «són la nineta dels ulls dels Pastorets del Vendrell». «Quan vam començar no estàvem del tot convençuts que aquest ‘invent’ reeixís, però ens ho vam plantejar com una prova i va sortir bé», apunta Bargalló. Actualment s’ha convertit en una verdadera «escola de teatre i d’integració, un espai on perdre la por i la timidesa i fer amics i amigues».


I una bona cantera pels Pastorets, cal afegir. Diversos dels petits actors que als 15 anys han de deixar de fer l’obra infantil passen a fer l’obra gran, tot i que Bargalló admet que li agradaria «que més nens i nenes s’animessin a fer aquest camí». L’obra d’aquest diumenge significarà el punt culminant d’un treball de mesos, que es va iniciar amb la realització del càsting, passat l’estiu, i que ha seguit amb moltes setmanes d’assajos i feina dura. Ara, arriba el moment de la recompensa.  

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...