22 de març 2018

La Passió 2018 de Mataró




És temps de Quaresma, s'acosta la Setmana Santa. És temps de Passions. Ja fa unes quantes temporades que “La Passió – Últims dies de Jesús” és el primer acte que la nostra entitat ofereix al públic mataroní.

Aquesta temporada modifiquem dies de representació per acostar-los més als actes central de la Setmana Santa. Enguany seran els dies divendres 23 de març, divendres de Dolors, a les 10 del vespre i el dissabte 24 de març a 2/4 de 10 del vespre.

Els espais tradicionalment coneguts com l'Hort del Rector i l'Hort del Campaner seran de nou on podreu gaudir dels diferents quadres que defineixen la Passió, en un recorregut de proximitat a tocar dels actors. Però enguany cal anar-hi amb temps, ja que mitja hora abans de l'inici de les representacions es podrà accedir directament al pati on es podrà gaudir d'una ambientació de l'època amb música en directe, els personatges i la degustació de vi calent.

Si voleu venir a veure-la i gaudir de forma diferent de la representació dels fets que donen sentit a la Setmana Santa, encarregueu les vostres localitats amb antelació (per CODETIKET i a Cultura Mataró), ja que l’aforament serà limitat.

Fitxa tècnica de l’espectacle:

Ordre previst dels Quadres:
-  Entrada a Jerusalem
-  Controvèrsia amb els fariseus
-  Comiat de Mare i Fill
-  Judes ven el seu Mestre
-  Sant Sopar
-  Hort de Getsemaní
-  Jesús davant Caifàs
-  El Pretori de Pilat
-  Carrer de l'Amargura
-  Penjament de Judes
-  El Calvari
-  Davallament de la creu

Direcció: Joan Rovira i Viñas
Muntatge i realització: Armats de Mataró

Representacions a l'Hort del Rector (Basílica de Santa Maria)
Entrada per les Voltes.
Divendres 23 de març, a les 10 del vespre
Dissabte 24 de març, a 2/4 de 10 del vespre
Entrades anticipades a 6 € per CODETIKET i a Cultura Mataró.
Entrades a 8 € a taquilla, des d'una hora abans, els dies de representació.
(fotografies: Roger Benítez)

Publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...