24 de març 2018

Teatre / Fet a Mataró : La casa del darrere.




Un espectacle basat en El diari d'Anna Frank

Qui no coneix la història d'Anna Frank i el seu amagatall a la casa del darrere amb la seva família, els Van Daan i en Dussel? Durant els dos anys de reclusió, l'Anna va créixer com a dona i com escriptora i va deixar el seu testimoni de superació en un diari que captiva i transforma.
Des de la companyia La immortal han creat un nou espectacle que situa l'espectador en temps de guerra, però també en temps de creació, de supervivència, d'ajuda mútua, de descobriment i de valors.
Núria de Calella i Marc Egea han volgut compartir aquest petit espai amb cinc músics molt joves per fer un espectacle on la música, la poesia, la literatura i els espais sonors en són els protagonistes i transporten a una situació que podria ser avui mateix molt a prop d'aquí.
Anna Frank va escriure que algun dia el seu diari es convertiria en una novel·la i es titularia La casa del darrere, aquí la teniu en versió teatral.

Actors i músics: Enric Alcaraz (acordió, Núria de Calella, Quirze Egea (saxo i tenora, Marc Egea (flauta), Clara Folgado (guitarra), Elies Pous (fagot) i Mar Rodríguez (veu i flauta).
Dramatúrgia i direcció: Núria de Calella
Ajudant de direcció: Esther Llobet
Composició i arranjaments: Marc Egea
Coreografia: Clara Folgado
Producció: La immortal
Fotografia: Jordi Folgado
Vídeo: Rafa Ruiz
Disseny: Anna Vivancos
Grabació CD: Bertus Roig
Agraïments: Ajuntament de Sant Pol, Amics de les Arts de Sant Pol, Teatre Principal d'Arenys, Anne Frank Foundation, Amical de Mauthausen, Jordi Folgado, Glòria Safont-Tria, Gemma Paricio, alumnes de batxillerat artístic 2016/17 de l'IES Euclides de Poble Nou de Pineda i Josep de Ca l'Estrany.
Un espectacle amb el suport de: Anne Frank Foundation, Amical de Mauthausen de Barcelona i Institut Català de les Dones.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
19 h
24 i 25 de març
6 euros

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...