22 de març 2018

La Passió abaixa el teló tancant dues exitoses setmanes de representacions



Ple absolut a les quatre representacions de la Passió de la Selva del Camp d’aquest mes de març. L’església de Sant Andreu va acollir durant el cap de setmana les dues darreres posades en escena de la nova versió impulsada per la Confraria de la Sang, sota la direcció del selvatà Josep M. Puig i Baiget, amb el text del poeta i científic David Jou.

En acabar la representació de diumenge, on l’entusiasme de totes les persones implicades en la realització de la Passió del segle XXI s’encomanava al públic assistent, Puig i Baiget feia un balanç molt positiu tant de la feina dels actors i actrius de l’obra, com de la implicació de molts voluntaris i col·laboradors i de la tasca realitzada per un seguit de professionals que, tots plegats i sota la seva direcció i del reusenc Carles Bigorra, amb la col·laboració de la selvatana Lídia Roig, han aconseguit donar-li la volta a la Passió del 2009 amb un representatiu canvi d’escenari.

Publicat per
Canal Camp Notícies
19/03/2018

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...