21 de març 2018

Ragazzo - Ella - Núria Graham - La llibreria de l'avi Josep

  

Ragazzo - Ella - Núria Graham - La llibreria de l'avi Josep

Notícies

Presentació de l'OCP a Barcelona amb un 35% de descompte
20/03/2018
Presentació de l'OCP a Barcelona amb un 35% de descompte
L’ ORQUESTRA DE CAMBRA DEL PENEDÈS ES PRESENTA A L’AUDITORI DE BARCELONA

L'Orquestra de Cambra del Penedès, integrada per alguns dels músics més brillants de la nova generació, es presenta a Barcelona el proper dilluns 26 de març a les 20.30h a la Sala 2 – Oriol Martorell de L’Auditori amb una de les millors sopranos del moment, Sara Blanch, i una selecció de grans àries de Rossini. 

El concert, que compta amb el suport del Consell Regulador del Cava, s’emmarca dins d’una estratègia de promoció de l’OCP més enllà del Penedès, i per donar a conèixer l’alt nivell artístic del projecte en un espai tan emblemàtic com L’Auditori.
 
Programa del concert
Beethoven: Obertura Leonora núm. 1, op. 138
Rossini: Àries de Il Signor Bruschino,  Il Turco a Italia, El Barbero de Sevilla
Kodály: Danses de Galanta 

Fitxa artística
Orquestra de Cambra del Penedès
Sara Blanch, soprano
Màrius McGuinness, director
L’Orquestra de Cambra del Penedès va ser creada el 2012, gràcies al dinamisme, empenta i creativitat de la nova generació de músics i gestors formats en universitats i centres musicals de primer nivell.
Sorgida a partir de l’Ensemble ConjuntXXI!, l’OCP està integrada per alguns dels músics més destacats de la nova generació d’intèrprets del país, joves amb una gran experiència orquestral en formacions de primer nivell d’arreu d’Europa. Els músics, són el principal valor artístic de l’OCP.

Una orquestra professional amb seu estable a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, un equipament de primer nivell i de gran qualitat acústica, on realitza la creació de noves produccions.

L’OCP, tot i la seva curta trajectòria, ja ha estat convidada a diversos festivals d’arreu d’Espanya: la Temporada d’Òpera del Teatro Gayarre de Pamplona, interpretant l’òpera Lucia di Lamermoor, el Festival Internacional de Música de Ciutadella i ha actuat també a Castelló i per diversos auditoris i festivals de la geografia catalana.
En aquestes 6 temporades a l’Auditori Municipal, l’OCP ha consolidat l’assistència de nou públic als concerts de clàssica, creant alhora una fidelització del mateix i també integrant a les escoles de música de la comarca en bona part de les seves produccions i concerts. Sense cap mena de dubte ha esdevingut un valor cultural molt destacat per Vilafranca i el Penedès i una de les orquestres més valorades a Catalunya actualment.
 
ENTRADA PREU NORMAL: 15€ - 20€
PREU ESPECIAL PER A AMICS I AMIGUES DE CAL BOLET I L'AUDITORI: 35% de descompte només a les localitats de platea i amfiteatre
Per obtenir el descomple cal seguir aquests passos:
1. Accediu a la pàgina del concert, i seleccioneu comprar entrades, o cliqueu aquest enllaç: http://www.auditori.cat/ca/sara-blanch-canta-rossini-amb-locp
2. Seleccioneu la zona on vulgueu seure al planol de la sala
3. Escolliu les entrades i cliqueu al botó 'Confirmeu les localitats'
4. A la pestanya Descompte escolliu l'opció 'Promo AMICS'
5. Introduiu el següent codi perque se us activi el descompte: SARA1
6. Seguiu amb la compra de les entrades normalment com s'indica a la pàgina.
Mes informació »

Espectacles

Teatre

23/03/2018 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet 194 localitats

Durada:
1h 20min

Més informació »
 amb Oriol Pla
Ragazzo

Espectacle que ha rebut el Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l'Actor Revelació i Premi Serra d'Or a l'Espectacle Teatral 2015.

A l’estiu del 2001, a Gènova es tanquen les fronteres, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen  les manifestacions i les reunions en algunes zones de la ciutat. Es prohibeix estendre roba als balcons. Trenta mil policies patrullen pels carrers i no permeten l’entrada a la ‘Zona Rossa’, el lloc on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera.
Alhora, el Fòrum Social Mundial també s’ha instal•lat a la ciutat i més de mig milió de persones hi participen per discutir sobre una alternativa a la globalització.
El destí del ragazzo que protagonitza aquesta obra quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s’ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la ‘Zona Rossa’.
 
Fitxa artística 
Text i Direcció Lali Álvarez
Ajudant de Direcció Quimet Pla
Intèrpret Oriol Pla
Temes musicals Zoo
 
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
  
Per saber-ne més!
Després de la funció, tertúlia amb l’actor Oriol Pla i amb Lali Àlvarez, directora i autora del text. Serà conduïda i moderada per Iolanda Garcia Madariaga deRecomana.

 
Teatre

06/04/2018 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet 122localitats

Durada:
1h

Més informació »
 Teatro La Lavandería
Ella

Ella
 és Sor Juana Inés de la Cruz i aquesta obra li ret homenatge.

Va néixer al Mèxic colonial del segle XVI i malgrat ser una estrella de la cort dels virreis pel seu talent i la seva bellesa, va internar-se en un convent per evitar que l’obliguessin a casar-se i deixar els estudis, la poesia i la música.

Amb el pas del temps, el seu talent va créixer i es va fer conèixer fins al punt que les altes jerarquies de l’església no van poder acceptar els cercles intel•lectuals que es van construir al seu voltant.  Li van prohibir escriure i finalment, fins i tot llegir.

Va morir sola però, abans, va fer públic un text extraordinari en el que defensa el dret de les dones a tenir accés al coneixement:  Respuesta a Sor Filotea.

Aquest manifest intel•lectual femení és la base d’un monòleg que vol establir ponts entre una dona del segle XVI i les dones que encara lluiten al segle XXI.
 
Fitxa artística 
Direcció Assun Planas
Dramatúrgia Marisol Ramírez i Assun Planas
Interpretació Marisol Ramírez
 
Espectacle en castellà
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Per saber-ne més!
Després de la funció, tertúlia amb l’equip actoral.  Serà conduïda i moderada per un crític teatral de Recomana. 


 
Familiars

08/04/2018 12:00 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet

Durada:
55 min

Més informació »
 Cia. L’Últim Vagó
La llibreria de l’avi Josep

La llibreria de l’avi Josep és una vella botiga de barri on gairebé no entra ningú. El seu net, a qui no li agraden massa els llibres, decideix transformar la llibreria quan l’hereta. Però la Marta, una noia amant de la lectura el farà canviar d’opinió.
Una obra musical, divertida i entranyable per endinsar-se en la màgia dels llibres.

Fitxa artística
Direcció Alba Maria Mesa Corral
Guió Alba Maria Mesa i Victor Martín
Música Víctor Martín, Alba Maria Mesa i Lluís Petra
 
Recomanat a partir de 3 anys

 
Música

08/04/2018 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori Municipal

Durada:
1h 5min

Més informació »
 Does it Ring a Bell?
Núria Graham 

Premi Enderrock
 de la crítica al Millor disc en llengua no catalana per a "Does It Ring a Bell?"

La vigatana Núria Graham només tenia disset anys quan va presentar la seva primera maqueta l’any 2013 al Teatre Cal Bolet.  Llavors dèiem que era una de les promeses més fermes de la música jove actual. I no ens equivocàvem. Al contrari.

Amb la seva veu hipnòtica, la capacitat creativa desbordant i el talent amb la guitarra Graham no només va superar les expectatives que es van generar sinó que va deixar bocabadat tothom del món musical demostrant que fins llavors només havien vist la punta de l’iceberg.

Ara ens presentarà a l’Auditori el seu tercer treball que la consagra com a artista amb només 21 anys.

Al llarg de la seva meteòrica carrera ha obert concert per artistes com St. Vincent o Unknown Mortal Orchestra i el seu creixement es segueix amb lupa des dels diferents punts d’Europa on ha actuat.

Fitxa artística
Veu i guitarra Núria Graham 
Baix Jordi Casadesús 
Teclats Artur Tort 
Bateria Aleix Bou 

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors. 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...