30 de març 2018

El cicle ‘Fet a Mataró’ proposa nou espectacles per aquest semestre




Nou espectacles conformen la programació del setè cicle “Fet a Mataró” en el primer semestre d’aquest any. L’èxit de públic i l’interès de creadors i companyies permet seguir apostant per aquest format proper i íntim que inclou tot tipus de disciplines des de teatre fins a circ passant per la dansa, les titelles o les apostes audiovisuals. Una vegada més el Centre de Creació d’Arts Escèniques de Can Gassol serà l’escenari perfecte per aquestes representacions que van donar el tret de sortida dissabte passat amb la reposició de “L’Home Inacabat” i que s’allargarà fins al mes de juliol. Un cicle que posa en valor aquells que tenen ganes d’investigar, de mostrar el seu espectacle que encara no està llest o d’obtenir la resposta del públic a través dels assajos oberts.

“La casa del darrera” de la companyia La Immortal és el proper episodi d’aquest cicle a la ciutat. Té lloc aquest proper cap de setmana i es basa en el Diari d’Anna Frank. El teatre donarà pas al circ amb “Random”, el primer projecte de Joel Martí i Pablo Molina. Dins del projecte “De mar a mar” arribarà “Udul” de Los Galindos, en tres sessions els dies 28 i 29 d’abril. Aquesta última data comptarà també amb la combinació de teatre i animació audiovisual amb “Land, un tros de terra espacial” de Teatre Animal. El 4 de maig serà el torn d’ “Escrit en l’aire”, el darrer projecte del desaparegut director Moisès Maicas i l’últim espectacle del cicle serà el 7 de juliol amb “Jojo” de la Companyia Ytuquepintas, que proposa una simbiosi entre l’art, la sorra, les titelles i la música.

Publicat per
Informa: M.Gómez

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...