24 de febrer 2014

"Cabaret Petrificat" a l'escenari de Can Gassol



publicat per
MataróNotícies.cat
17 de febrer de 2014

La companyia Escarlata Circus ha fet aquest cap de setmana un assaig obert del seu darrer espectacle “Cabaret petrificat”. Un viatge que té el circ com a referent però que alhora s’hi allunya per aproximar-se al teatre d’objectes i a la poesia visual. Jordi Aspa, membre de la companyia, explica que amb el seu darrer espectacle volen transmetre les emocions del circ, tant les positives com les negatives. Un aparador de contrastos que vol deixar a l’imaginari de cadascú les sensacions que percep.

Precisament, el títol de l’espectacle “Cabaret petrificat” juga amb aquesta contradicció. La sensualitat, calor i voluptuositat del cabaret enfrontada a la fredor que representa qualsevol cosa convertida en roc fred i dur. Segons Jordi Aspa la intenció de la companyia és jugar amb aquesta dualitat.


L’assaig obert de “Cabaret petrificat” forma part del cicle fet a Mataró que es fa a Can Gassol. La propera cita és l’espectacle de dansa “Réfugiée Poétique” de Claire Ducreux el 9 de març.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...