23 de desembre 2021

Exitós inici dels ‘Pastorets’ de Joventut de la Faràndula

 



Expectació entre el públic assistent en l’estrena d’aquest dissabte dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres després que la temporada passada Joventut de la Faràndula no pogués dur a terme les representacions del seu buc insígnia a causa de la pandèmia per Covid.

Amb un teatre La Faràndula ple, els membres de l’entitat teatral sabadellenca han aixecat de nou el teló del muntatge nadalenc per excel·lència, amb il·lusió, però al mateix temps s’han extremat les mesures anti-covid, fent proves d’antígens a tots els actors que formen part de l’elenc i reforçant els protocols a seguir durant la funció, com és l’ús de la mascareta pels personatges que no tenen diàleg.

En aquesta ocasió el muntatge de gran format compta amb la nova direcció general i artística de Ruth Garcia, amb el suport de la Junta Directiva de l’entitat. Un any més, la parella protagonista, Lluquet i Rovelló, estarà interpretada per Gorka Plans i Gerard Escudero. El doble duet infernal estarà format pel veterà Miquel Roselló i Pol Moix i per Ferran Vidal i Pol Berch com a Satanàs i Llucifer. La part més còmica del muntatge el posaran Oriol Berch i Arnau Solsona en el paper de Jeremies. D’altra banda, la nova direcció d’un dels muntatges d’Els Pastorets més espectaculars de Catalunya, ha introduït petites millores en algunes de les escenes, així com alguns gags o la reinterpretació d’algun personatge com és el cas de Simeó.

El muntatge ha tingut dos moments molt emotius, quan els personatges principals, Lluquet i Rovelló, han cantat un cuplet extra, en record dels companys, actors i tècnics que ens han deixat a causa de la pandèmia i a qui han dedicat les funcions, un detall molt aplaudit pel públic. L’altre moment ha estat alhora de saludar al públic, l’equip tècnic ha posat al prosceni un cartell amb el nom de Carles i un altre amb el de Toni, en record de Carles Castellví i Toni Berch.

Representacions
Els Pastorets que s’han estrenat aquest dissabte 18 de desembre al Teatre la Faràndula, es representaran els propers 19 i 26 de desembre i 1, 8, 9, 15 i 16 de gener, a les 18 hores.

+ info – publicat per isabadell.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...