18 de desembre 2021

Compte enrere pels Pastorets de Joventut de la Faràndula

 


El proper dissabte 18 de desembre Joventut de la Faràndula tornarà a pujar a l’escenari els seus Pastorets, un muntatge que l’any passat es va haver de suspendre, per primer cop en la història de l’entitat, a causa de la pandèmia de la Covid.

L’entitat sabadellenca ja bull d’activitat i d’il·lusió per poder tornar a obrir el teló del Teatre la Faràndula i poder dur a terme un dels muntatges d’Els Pastorets més espectaculars de Catalunya. Joventut de la Faràndula ha mobilitzat unes 200 persones per tal de poder tornar a portar a l’escenari el muntatge centenari de Josep Maria Folch i Torres.

En aquesta ocasió el muntatge de gran format comptarà amb la nova direcció general i artística de Ruth Garcia, amb el suport de la Junta Directiva de l’entitat. Un any més, la parella protagonista, Lluquet i Rovelló, estarà interpretada per Gorka Plans i Gerard Escudero. El doble duet infernal estarà format pel veterà Miquel Roselló i Pol Moix i per Ferran Vidal i Pol Berch com a Satanàs i Llucifer. La part més còmica del muntatge el posaran Oriol Berch i Arnau Solsona en el paper de Jeremies.

Representacions
Els Pastorets s’estrenaran aquest dissabte 18 de desembre al Teatre la Faràndula i es representaran els propers 19 i 26 de desembre i 1, 8, 9, 15 i 16 de gener, a les 18 hores.
+ info – publicat per
isabadell.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...