23 de desembre 2021

Els Pastorets de Mataró tornen a escena en el segon any de Covid

 

Ho han fet amb el mateix format que l’any passat, sense decorats i reduint la interacció entre els personatges com a mesura preventiva de la Covid-19

Els Pastorets de Mataró han tornat a escena aquest diumenge. Ho han fet amb el mateix format que l’any passat, sense decorats i reduint la interacció entre els personatges com a mesura preventiva de la covid-19. També s’ha vist reduït el nombre de persones al damunt l’escenari i l’obra s’ha plantejat amb dos grups de treball independents que actuen de forma alterna durant les diferents representacions. Tot i les modificacions respecte l’obra original, s’ha pogut tornar a veure al damunt l’escenari a personatges tant entranyables com en Jonàs i en Mataties interpretats el dia de l’estrena per Josep Maria Pons, que s’estrenava en el personatge, i Seth Simón.

També especialment emblemàtica de la representació dels Pastorets és la lluita entre el bé i el mal que encarnen l’arcàngel Sant Miquel i Satanàs. Una confrontació que s’ha hagut d’ajustar al damunt l’escenari a causa de la covid.

Abans de pujar a l’escenari, sessió de perruqueria, maquillatge i també alguns nervis per l’estrena. La d’aquest diumenge era la primera representació de la temporada, fins el 30 de gener se’n arribaran a fer deu.

L’obra, dirigida per segon any consecutiu per Coral Consegal, porta 105 anys de representacions a la ciutat i 40 com a Patrimoni Cultural de Mataró.

+ info – publicat per mataroaudiovisual.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...