25 de desembre 2021

Els Pastorets d’Arenys de Munt



Dissabte 25 i diumenge 26 de desembre a les 20h a la Sala Gran del Centre

Els Pastorets 2021 plantegen diversos reptes. El repte d’assajar-los i preparar-los amb un temps límit, el repte de tornar a innovar, i el més important: el repte de tornar a la normalitat després de la pandèmia.

Aquest any agafen les regnes de l’espectacle els qui l’havien portat els últims anys abans del Coronavirus. S’incorporen les escenes i coreografies que havien funcionat i havien fet gaudir al públic des del 2016, quan van reescriure el guió original i van donar importància al text teatral i a l’expressió corporal, potenciant la il·luminació i la banda sonora.

Actors i actrius nous o que encarnen personatges amb els quals fins ara no s’hi havien sentit familiars; coreografies noves i reacondicionades per donar tot el sentit a allò que s’explica o s’eludeix del text; assajos a contrarellotge i moltes persones sobre l’escenari, com feia temps que no veiem, fent la mateixa pinya i el mateix caliu de sempre.

Els Pastorets 2021 es podran veure dos dies seguits: el 25 i el 26 de desembre a les 20.00 h., per poder acabar els dinars familiars com toca i venir directament cap al Centre a gaudir de la tradició.

+ info – publicat per centrearenysdemunt.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...