21 de desembre 2021

Els Pastorets de La Golfa actuaran amb un nou vestuari a Tarragona

 

Els Pastorets de la Companyia La Golfa arriben, un any més, al Teatre Metropol. Ho fan amb una història modernitzada de l’adaptació dels Pastorets de Folch i Torres per Josep Bargalló. I és que cada any, la companyia l’actualitza mitjançant la representació de fets que han passat a la ciutat, al país i al món i que són reconeixibles per grans i petits.

En aquest sentit, Eloi Isern, director de la Companyia La Golfa, justifica que s’han d’innovar les tradicions perquè perdurin i celebra la convivència entre els pastorets tradicionals i els moderns a la ciutat.

Fe servir les tecles de fletxa cap amunt/cap avall per incrementar o disminuir el volum.

D’altra banda, la companyia ha decidit canviar el seu vestuari. De fet, li ha encarregat els nous vestits a dos dissenyadors vinculats a la ciutat. El vestuari de l’infern ha sigut adjudicat a Pol Bernat i, el dels pastorets a Piju. D’aquesta manera, la companyia vol ajustar-lo a l’època actual i fer-lo encara més atractiu per a adults i infants.

L’espectacle tindrà lloc el 3 i el 4 de gener a partir de les 18:30h al Teatre Metropol.

+ info – publicat per rctgn.cat
Lluna Fabregat

 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...