18 de desembre 2021

Sant Vicenç recupera tots els personatges d’Els Pastorets


L’escenari creualtenc estrenarà el proper dissabte 18 de desembre Els Pastorets o l’adveniment de l’infant Jesús de Josep Maria Folch i Torres. El Teatre Sant Vicenç recupera l’elenc, que l’any passat va haver de reduir a 20 persones degut a les restriccions que va dur a terme el Procicat per combatre la Covid-19.

En aquesta ocasió el muntatge tradicional de Nadal arriba amb la direcció general de Carles Campoy i Júlia Vilalta, que compta amb la incorporació de dues noves parelles protagonistes interpretats per Oriol Sabaté i Álvaro Martínez com a Lluquet i Miquel Ribes i Arnau Rodriguez donant vida a Rovelló.

L’entitat com es habitual, ha fet dos grups d’actors, que aniran rotant en les divereses funcions. En els papers de Llucifer i Satanàs hi trobem a Marc Mendoza i David Mercado i Jaume Pont i Oriol Rifer, respectivament. Aquesta edició comptarà amb nou vestuari pels àngels i alguns canvis en el maquillatge de diversos actors.

Representacions
El centre Sant Vicenç estrenarà Els Pastorets el 18, 19 i 26 de desembre i 1, 2, 6, 8, 9, 15 i 16 de gener a les 17:30 hores.

Sortegem dues entrades dobles
El Teatre Sant Vicenç ha posat en disposició dels lectors de iSabadell dues entrades dobles per anar a l’estrena d’Els Pastorets d’aquest dissabte 18 de desembre a les 17:30. Si hi voleu participar, només us heu d’afegir al nostre canal de Telegram, cosa que podeu fer a l’enllaç de baix.

Important i imprescindible: si us interessa la promoció, a més d’afegir-vos al canal, o ja si ens seguiu, ens heu de fer arribar un correu electrònic a l’adreça promocions@isabadell.cat. Hi podeu participar fins les 23.59 hores de dijous 16 de desembre. Divendres direm el nom dels guanyadors i contactarem amb ells a través del correu electrònic.

+ info – publicat per isabadell.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...