29 de desembre 2021

Tornen Els Pastorets a l’Orfeó Calellenc

 




Des de l’any 2019, degut a la pandèmia, que els Pastorets no trepitgen l’escenari del teatre Orfeó Calellenc. Ho tornaran a fer aquest Nadal amb 4 funcions programades pels dies 26 de desembre, 2, 8 i 9 de gener. L’elenc de Joventut Artística representarà “L’estel de Natzaret” de Ramon Pàmies, una obra amb molta solera i que enguany han adaptat a una versió Covid.

Des de Joventut Artística reconeixen que no han estat uns pastorets fàcils, ja que han hagut de tenir en compte la pandèmia i les restriccions. És per això que les mítiques escenes patiran algun canvi. Les coordinadores de l’obra, Míriam Marrè i Judith Vilella, han explicat aquests matí al programa La Ciutat que seran uns “Pastorets en format Covid“.

El problema de tema pastorets és que farem una adaptació Covid. El jovent ja va tenir algunes idees l’any passat per tirar-los endavant, però no va poder ser. I aquest any hem decidit fer-ho amb poca gent i format reduït. Molts personatges que formaven part del poble ja no hi seran.

Mascaretes durant els assajos, menys persones dalt de l’escenari i seguint totes les mesures de protecció tornaran Els Pastorets que seguint la tradició ens faran cantar, emocionar i plorar amb els personatges de Satanàs, Naïm, Gabriel, Benjamí o Sant Miquel. Uns personatges que enguany, tenen més d’un actor al darrera com a mesura de prevenció.

Aquests seran els primers pastorets per la renovada junta de Joventut Artística. Una junta que reconeix que li agradaria haver pogut introduir més novetats a l’obra, però que la situació pandèmica i el temps ho han impedit. Això si, de cara l’any que ve prometen tornar amb més canvis i un format més modern.

Encara que vulguem fer canvis tots de cop no poden ser i no hem tingut temps. De cara l’any que ve hi ha d’haver un projecte més treballat, actualitzar-los més i omplir-los encara més de gent si es pot.

En total es faran quatre representacions. L’estrena serà el dia de Sant Esteve, diumenge a les 19 h. Totes les entrades es poden comprar al web de Joventut Artística a un preu de 10 euros o una hora abans de la funció a taquilla.

+ info – publicat per radiocalellatv.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...