17 d’abril 2010

El Teatre torna al Monumental amb Nixon/Frost


wwww.totmataro.cat
16 abril 2010


La sala torna a obrir després de les obres de millora de l'acústica
Redacció

El 1974, Richard Nixon dimiteix de la Casa Blanca però mai és jutjat pel cas Watergate. Tres anys després concedeix una sèrie d’entrevistes per televisió a David Frost, un conegut presentador de programes tipus late night show, a canvi de 600.000 $. Serà Frost l’home que arrencarà de Nixon la disculpa davant del poble americà?

Aquests fets, reals i cabdals en la història política occidental de la segona meitat del segle XX van servir per motivar l’adaptació catalana de l’espectacle de Peter Morgan, signada per l’home fort del Teatre Lliure, Àlex Rigola, que compta dalt l’escenari amb una selecció de confiança engreixada per part del millor del teatre català. Lluís Marco, Chantal Aimée, Joan Carreras, Santi Ricart, Andreu Benito. Es tracta d’una de les revelacions de l’estiu passat a Barcelona que estava més que nominada a ser a Mataró en la recuperació del Teatre Monumental per al gran teatre.

Comença la mini-temporada de teatre i dansa de la mà d’aquest Nixon Frost, en un Monumental que assegura tenir una acústica de perles i que s’estrenarà amb aquest muntatge, molt ben rebut a Barcelona per crítica i públic. IT Dansa, Dagoll Dagom o la companyia local D’Block seran setmanes més tard les altres estrelles de la temporada.
LA CITA“Nixon-Frost” de Peter Morgan.
Direcció: Àlex Rigola. Amb: Lluís Marco, Andreu Benito i Joan Carreras.
Dissabte 17 d’abril a les 21h
A les 19h, hi haurà el “Cafè amb” membres de la companyia.
Teatre Monumental
21 euros, platea; 17 euros, amfiteatre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...