09 de juliol 2010

Les il•lusionistes mostren les seves cartes


www.teatrebcn.com
7 de juliol de 2010


Gales de màgia amb la presència de professionals d'arreu del món, tallers per als més petits i projeccions són les activitats previstes en la cinquena edicio del Festival Internacional Dames Màgiques. que congregarà una important representació de dones il•lusionistes a la ciutat de Terrassa entre els dies 9 i 11 de juliol. Teia Moner és la directora artística d'aquesta mostra que començarà divendres amb tallers de màgia i titelles per a infants i amb la gala inaugural al Teatre Alegria, on actuaran la francesa Elfia, la catalana Joana Andreu, l'alemanya Astrid Gloria i la ucraïnesa Galina. Dissabte hi haurà una segona funció presentada per Akira amb la presència de l'argentina Silvana, la canària Jessica Guloomal i la catalana Luna, entre d'altres, i una sessió golfa amb els millors trucs a la Nova Jazz Cava.

El torn dels nens arribarà diumenge amb un muntatge de màgia infantil a càrrec de Clarisse Weber. Altres actes previstos són la conferència La màgia còmica que impartirà Astrid Glòria, la projecció del film Women in boxes, un documental que parla de la feina que fan les assistentes dels mags homes i el lliurament del premi Dama Màgica d'Honor a Gema Navarro, autora del primer treball escrit de recerca i recuperació històrica de dones dedicades a aquest art escènic. El visionat del curtmetratge Violeta y el baúl, de Paco Tovar, precedirà l'homenatge pòstum que la mostra retrà a Manuela Rejas, la Maga Violeta.

Trobareu tots els detalls a www.damesmagiques.com.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...