17 de juliol 2010

VIII FESTIVAL SHAKESPEARE : LA COMÈDIA DELS ERRORS


COMPANYIA PARKING SHAKESPEARE
DISSABTE 17 DE JULIOL
18.30 H
TEATRE
PLAÇA DE L´AJUNTAMENT
CATALUNYA / ESTRENA
ESPECTACLE EN CATALÀ

Direcció: Miquel Àngel Ripeu

Actors: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, Ferran Herrero, Pep García-Pascual, José Pedro García Balada, Carles Gilaberts, Adriana Matas, Santi Monreal, Ricard Sadurní

Parking Shakespeare recupera la tradició anglosaxona de portar el teatre als parcs. El seu primer projecte va ser L´amansiment de la fúria i enguany visiten el festival amb La comèdia dels errors, l´obra més curta de Shakespeare, escrita per una parella de bessons de la seva companyia.

Antifol i el seu criat Dromió decideixen abandonar Siracusa amb l´objectiu de retrobar els seus respectius bessons, que es varen extraviar, de menuts, enmig d´una terrible tempesta. L´encontre es produirà a Efes, on assistirem a un joc d´equívocs i de confusió de personalitats: Antifol de Siracusa i el seu criat Dromió viuran, sense saber-ho, la vida dels seus germans, a la seva casa, amb els seus béns i amb les seves mullers. D´altra banda, Antifol d´Efes i el seu criat Dromió seran privats incomprensiblement dels seus hàbits de vida, fins i tot seran perseguits per la justícia. El final, necessàriament, haurà de ser feliç.

Miquel Àngel Ripeu és actor de teatre i televisió. És conegut actualment per les seves interpretacions als programes de televisió "Crakòvia", "Polònia" i "La escobilla nacional". Al teatre ha actuat a gairebé tots els escenaris de Barcelona, entre ells els musicals "The Full Monty" (Teatre Novedades), "Rent" (Teatre Principal) i "La Revista Negra" (Teatre Tívoli). Ha estat programador i director del festival Mono.

Parking Shakespeare treballa en col•laboració amb el col•lectiu irlandès "Public Shakespeare", dirigit per Kristian Marken, que fa aquest tipus d´espectacles des del 2000, amb èxit de crítica i excel•lent resposta del públic.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...