01 d’abril 2012

'La princesa i el pèsol', una proposta per al públic infantil a la Sala aquesta tarda a les cinc


L'obra programada per la Xarxa és de la companyia Festuc Teatre

La programació de la segona temporada de teatre i dansa de la Sala d’Argentona cuida especialment el públic infantil i familiar. Després d’estrenar-se la setmana passada amb el musical Killer, aquest diumenge arriba la primera proposta per als més petits. Per primer cop, la Sala acull un espectacle de titelles. Es tracta de La Princesa i el pèsol, una adaptació del clàssic conte infantil de Hans Christian Andersen, de la mà de la companyia Festuc Teatre. Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols són els actors titellaires, mentre que la música en directe va a càrrec de Francesc Moreno. La princesa i el pèsol transporta el públic a un món ple d’imaginació, aventures i fantasia. La protagonista, Amira, filla del rei Mustafà d’Aràbia, decideix fugir per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix. El mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí fa que l’Amira i l’Arnau es coneguin.

Festuc Teatre es va fundar a Lleida l’any 2003 per Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols fruit de les seves inquietuds artístiques amb l’objectiu de formar una companyia de teatre que serveixi de plataforma d’expressió on poder mostrar les seves creacions. A més d’obres de titelles com La princesa i el pèsol, també han presentat espectacles de carrer, comèdies i animació infantil.

publicat per
www.capgros.com
30 de març de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...