01 d’abril 2012

Últim cap de setmana de la Passió de Llinars

Una escena de la passió de Llinars representada el cap de setmana passat

El grup de teatre Till-Tall de Llinars oferirà aquest cap de setmana les dues darreres representacions de Veniu a mi. La Passió de Llinars, després de les que va fer el cap de setmana passat.
Les persones que encara no hagin vist aquesta obra, escrita i dirigida per Reyes Barragán, podran fer-ho aquest dissabte i diumenge a les 5 de la tarda al Teatre Municipal.

Es tracta d’un text original de Barragán, que presenta la història des d’un punt de vista femení utilitzant la tècnica cinematogràfica del flash-back. Els personatges femenins, especialment Maria i Maria Magdalena prenen un gran protagonisme, la qual cosa fa descobrir en aquest drama, noves dimensions de tendresa i humanitat.

L’absència gairebé total de decorat, la il•luminació i la música reforcen el text i la força dramàtica de la paraula, propicien que el protagonisme de la història el prenguin els sentiments i les emocions dels actors i del públic, que se sent part integrant de l’obra.

publicat per
Ramon Ferrandis
http://www.el9nou.cat
31 de març de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...