23 d’abril 2013

Àngels Margarit i Roberto Olivan visiten Can Gassol




publicat per
www.mataro.cat
19 abril de 2013

El cicle Abril en Dansa continua acostant la dansa al públic amb dues noves propostes que es podran veure la setmana vinent a Can Gassol, de la mà de dos referents nacionals de la dansa.

Dijous 25 d’abril a les 21 h es podrà veure l’assaig obert al públic del nou espectacle de la companyia Mudances, liderada per Àngels Margarit. La coreògrafa catalana, amb més de 30 anys de carrera, està treballant a Can Gassol Capricis, la nova creació que parteix de la peça musical “24 Capricci” de Niccolò Paganini. Una vegada més el cicle Fet a Mataró ofereix a l’espectador la possibilitat de veure de ben a prop els processos creatius de companyies punteres. Per accedir a Can Gassol cal recollir les invitacions a les oficines de Cultura (c. de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.

Diumenge 28 d’abril a les 19 h a Can Gassol es podrà veure la nova creació de Roberto Olivan, “A place to bury strangers”. Dins el cicle De boca a orella, Olivan proposa un espectacle fresc i emotiu en què la dansa contemporània s’expressa a través de diferents llenguatges escènics. El preu de les entrades és d' 11 euros i es poden comprar a les oficines de Cultura, a través de Telentrada de Catalunya Caixa i des d’una hora abans a la taquilla.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...