21 d’abril 2013

140 petits actors a la Mostra de Teatre Amateur Infantil de Sant Feliu de Codines




publicat per
http://www.ens.cat
17 abril de 2013
foto : Imatge de la trobada 2012 celebrada a Sant Vicenç de Castellet

140 nens i nens de tota Catalunya participaran a la 10a edició de la Mostra de Teatre Amateur Infantil de Catalunya que enguany se celebrarà, diumenge 21 d’abril, al Casal Cultural Codinenc de Sant Feliu de Codines.
L’entrada als espectacles pel públic en general i participants és gratuïta. El programa d’activitats començarà a les 10h amb l’obertura de la Mostra i al llarg del matí i de la tarda es podran veure diferents obres teatrals, com Assassinar a Hollywood, del grup La Trapa; La caiguda de la casa Usher, amb el grup de teatre Margarida Xirgu; o, Sobretot no toquis el ganivet, del grup Els Croscats, entre d’altres.

Es tracta de l’edició amb més grups de teatre. Un total de nou formacions composades per petits actors amateurs mostraran les seves dots escèniques durant tota la jornada. Es tracta de Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines; Margarida Xirgu de l'Hospitalet de Llobregat; Els Croscats d´Olot; Grup de teatre del Centre Parroquial de Monistrol de Calders; La Trapa, de l'Agrupació Congrés de Barcelona; Grup Amics del teatre d'Ullastrell G.A.T.U; Grup Set de Màgia de la Societat Coral l'Estrella de Sant Vicenç de Castellet; i, Sol Solet, de Ripoll. Per primer cop participarà a la trobada un grup de la Catalunya Nord, Grup Les Buveurs de The-âtre de Mauvezin.

La Mostra de Grups infantils amateurs de teatre de Catalunya és una activitat de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya que vol incentivar els més petits a participar a grups no professionals de teatre i, d’aquesta manera, assegurar la continuïtat d’aquest moviment associatiu.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...