31 de maig 2014

El joc mai oblidat



publicat per
http://culturamataro.cat/
foto :  El joc mai oblidat Damià Costa ©

Dissabte 31 de maig
12 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2013-2014: els tallers. Aquest any s’exhibeixen 14 tallers de teatre i dansa contemporània representats per un total de 16 grups formats per joves i adults que es realitzen entre Can Gassol i el Teatre Monumental.

El grup d'El meu primer tast teatral, dirigits per Maria Garriga i Cristina Navarro, presenta un viatge entre passat i futur on el record de la infantesa es fa present a través del joc i de jocs n’hi ha arreu del món.

El joc mai oblidat passeja pels camins de la memòria i traça els records d’un passat més o menys llunyà.
Aquest treball s’ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració d’amics més grans que ens han explicat a què jugaven quan eren petits.

Intèrprets: Adrià Arcos, Andrea Helbek, Andreu Lloveras, Arlet Muñoz, Carla Pérez, Daira Florenza, Jaume Gomis, Marc Ahumado, Marta García, Miquel Sabater, Miquela Seras, Natàlia Ruiz- Zorrilla, Pia Carles, Salvador Plana i Victor Romero
Agraïments: Àngels Clopés, Miquel Esquerra, Aissatou Gaye, Monterrat Pera i Margarita Feixas

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la Fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.


Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...