19 de maig 2014

'Fronteres', una trilogia sobre el concepte de frontera



publicat per
12 de maig de 2014

El Teatre Nacional de Catalunya ha encarregat a tres noms destacats de la dramatúrgia contemporània que explorin el concepte de "frontera" des de les seves respectives poètiques. El resultat és Fronteres, una trilogia que reuneix en un sol espectacle les veus de l'argentí Rafael Spregelburd, l'alemany Falk Richter i la catalana Lluïsa Cunillé.

Del 14 de maig al 8 de juny
Sala Petita
Més informació de l'espectacle aquí
Entrades d'11,5 a 23
               
Santa Cecília de Borja a Saragossa, de Rafael Spregelburd
Direcció: Rafael Spregelburd
Amb: Roser Batalla, Jordi Boixaderas, Oriol Genís i Lina Lambert
En una universitat d’una petita ciutat a la frontera entre França i Bèlgica, un catedràtic francès i una professora belga discuteixen sobre com conceptualitzar la «restauració» de l’Ecce Homo de Borja segons els cànons de l’art contemporani.
               
Frontex, de Falk Richter
Direcció: Alícia Gorina
Amb: Roser Batalla i Oriol Genís
En un modern barri emmurallat per protegir-se d’un exterior inestable i perillós, una parella discuteix sobre el desencís laboral de l’home de la casa, el qual corre el risc de provocar l’expulsió imminent d’aquest paradís de la tranquil·litat.
               
Geografia de Lluïsa Cunillé
Direcció: Xavier Martínez
Amb: Jordi Boixaderas i Lina Lambert

En una carretera secundària, una dona ajuda el seu marit a carregar unes maletes plenes de bitllets de 500 euros perquè el cotxe elèctric de l’home ha fet pana a mig camí cap a la frontera.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...