27 de maig 2014

Última setmana d'inscripcions als cursos d'estiu de l'Aula de Teatre



publicat per
26 de maig de 2014
Clara Sanchez

L'Aula de Teatre ofereix com cada any un conjunt de cursos monogràfics d’estiu, que complementen la seva oferta de cursos estables. Es tracta d’una proposta formada per 5 cursos especialitzats per inquietuds i nivells. El període d’inscripcions està obert fins el proper 30 de maig i es pot formalitzar la matrícula personalment a l'Aula de Teatre de la Direcció de Cultura. Tal i com ha explicat als micròfons de Mataró Ràdio la directora de l’Aula de Teatre, Cristina Navarro, les sessions estivals estan dedicades als alumnes habituals de l’aula, però també a ex alumnes o a persones que durant la resta de l’any no poden formar part de l’escola.

Aquest any, en els cursos d’estiu l’aula de teatre recupera les sessions de teatre en anglès. Una proposta que l’any passat va tenir un gran èxit i que precisament per aquest motiu en aquesta nova edició, es recupera. La principal novetat de l’oferta d’aquest any és un tastet de circ. Els alumnes podran conèixer les diferents tècniques d’aquesta disciplina de la mà del col•lectiu Cronopis. Navarro detalla que totes les persones que participin d’aquestes sessions actuaran com a teloners a l’espectacle de circ que s’està organitzant per les Santes d’aquest 2014.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper dia 30 de maig però ja fa aproximadament 10 dies que els alumnes poden apuntar-se als cursos d’estiu. Segons Cristina Navarro el volum d’inscrits és molt important a aquestes alçades i detalla que persones de tot l’estat han decidit sumar-se a aquests cursos d’estiu. La directora de l’Aula apunta que fins i tot estan treballant perquè alumnes del País Basc, València o Andalusia puguin instal•lar-se un dies a Mataró, a cases de famílies d’aquí.


La resta de propostes són: un curs de la improvisació al text, un taller d’improvisació teatral i un taller d’experimentació de l’esperit del pallasso. L'Aula de Teatre compta amb un sistema de bonificacions adreçades a famílies nombroses, titulars del carnet blau, persones amb una discapacitat igual o superior al 33 %, persones en situació familiar o entorn desfavorable i persones en atur.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...