20 de maig 2014

La Beckett convida els espectadors a decidir el final de vuit obres



publicat per
www.ara.cat
19 de maig de 2014

El públic tindrà unes targetes en blanc on podrà escriure impressions i comentaris

Els autors, dramaturgs i directors de les obres en procés han explicat un resum de la seva producció / ACN
Vuit obres teatrals inacabades de diferents companyies arriben a la sala Beckett de la mà del projecte Croquis_BCN. Entre aquest divendres i dissabte, aquestes peces de vint minuts, s'oferiran sense desenllaç. Serà el públic qui haurà de debatre i decidir quin final vol per la història.

"El públic decidirà l'evolució posterior de l'espectacle", ha explicat el responsable de la sala Beckett, Toni Casares. L'espectador podrà donar la seva opinió. S'oferiran targetes en blanc, on els espectadors podran escriure impressions i comentaris de cadascun dels espectacles.


Una de les propostes és 'Madrugar', de la companyia Los Automecánicos, un espectacle de teatre visual."És molt difícil trobar un lloc per representar aquest tipus de teatre", explica un dels intèrprets de l'obra, Andreu Martínez. Les altres propostes són 'Ricard de tercer', de Montse Rodríguez; 'Viure sota el vidre' d'Ewald Palmetshofer i dirigida per Sarah Bernardy; 'Rentadores' de Sílvia Navarro; 'Bailong', d'Ana Roca; 'Pell de Porc' d'Inamol Fernández; 'Domestica' d'Sleepwalk Collective; i 'Yira', produida per Gaston Core i La Zoológica, que mostra una escenografia més complexa per explicar els sentiments d'individus estrangers en la societat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...