20 de maig 2014

TERCERA MOSTRA DE TEATRE PER A COMPANYIES AMATEURS DEL CASAL DE CALAF DE LA VILA DE CALAF



CASAL DE CALAF
Ctra. Llarga,s/n - Tel 938698929-08280-CALAF.- www.casaldecalaf.cat - info@casaldecalaf.cat

1.- Hi podran participar tots els grups teatrals, els components dels quals, inclosos els directors, siguin exclusivament amateurs.

2.- Cap membre del grup teatral podrà prendre part en la posta en escena de més d’un grup.

3.- Cada grup ha de presentar una obra teatral com a mínim, ja sigui en llengua catalana o castellana(preferentment en català); original, traduïda o adaptada, però en tot cas, autoritzada per la SGAE.
3.1. Amb la inscripció caldrà adjuntar: Breu història del grup, repartiment, sinopsi i text de l’obra representada, fotografies del muntatge, Així com DVD de la representació.
3.2. El text de l’obra i el DVD, quedaran en propietat del Casal de Calaf.
3.3. Us agrairíem que ens informéssiu de possibles representacions de l’obra en altres indrets, en dates anterior al nostre concurs.

4.- L’escenografia, vestuari, utillatges, mobiliari i altres estris, aniran a càrrec dels grups participants, facilitant aquesta Comissió Organitzadora l’assessorament pel muntatge de les obres a representar(segons annex adjunt). La càrrega i descàrrega dels elements s’efectuarà obligatòriament per les zones habilitades al local. Es podrà disposar de l’escenari durant tot el dia de la representació. Si hi hagués algun grup que per les característiques del muntatge precises del dia anterior per muntar, serà sempre de previ acord amb la Comissió Organitzadora, i si les activitats del CASAL DE CALAF ho permeten.

5.- Per tal de realitzar el calendari de representacions es convenient suggerir tres dates per tal de realitzar la vostre actuació, en el supòsit de no ser possible la realització del calendari l’establirà la Comissió Organització de la Mostra.

6.- La mostra es desenvoluparà durant els mesos de setembre i octubre de 2014, en les següents dates: 14, 21 i 28 de setembre, i 5 d'octubre. Totes les representacions tindran lloc al CASAL DE CALAF, Ctra. Llarga s/n. A les 18.00 hores. Es començarà amb rigorosa puntualitat.

 7.- Cada grup serà subvencionat amb la quantitat de 500 €. Així mateix , la Comissió Organitzadora ha fixat un màxim de 70€ + IVA per obra representada en concepte de drets d’autor.
Si els drets excedeixen aquesta suma, la diferència aniria a càrrec del grup.

8.- Les inscripcions hauran d’efectuar-se remetent l’adjunt butlletí d’inscripció degudament complimentat, CASAL DE CALAF, Ctra.. Llarga s/n 08280 CALAF abans del dia 1 de juliol de 2014, juntament amb un xec de 100.- euros de drets de inscripció, que serà degudament retornat, en cas de ser escollits a la fi de l’actuació i en cas de no ser escollits se’ls retornarà mitjançant correu.

9.- Qualsevol contingència no prevista en aquesta bases, serà resolta per la Comissió Organitzadora de la mostra. Aquesta es reserva el dret d’efectuar les modificacions necessàries per a la bona marxa del concurs, que seran comunicades amb suficient anticipació a tots els grups participants.

10.- Cada grup garantirà la vigilància, compliment de la normativa de la sala i la correcta utilització de les instal·lacions i dels aparells, i es farà càrrec dels desperfectes ocasionats per un ús inadequat

11.- En el present concurs es concedirà el següent premi:

 Premi en metàl·lic votació popular de 300 €.

12.- El premi de votació popular es comunicarà a la companyia guanyadora i a la resta de les
companyies participants .

13.- El fet d’inscriure’s comporta l’acceptació d’aquestes bases.



Per qualsevol dubte posar-vos en contacte amb Josep Ribalta i/o Patricia Caballol : 609732624-608783785. 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...