10 de gener 2008

El grup colònies a Borredà organitza els Pastorets Infantils



http://bisbatsolsona.blogspot.com
3 gener 2008

El Grup Colònies a Borredà va organitzar, un any més, els Pastorets Infantils; una representació que té un text i una escenografia especialment pensada per als més petits.

A l’obra hi van participar un total de 104 nens i nenes, d’edats compreses entre p5 i 6è de primària. Els més petits participaven fent els diferents balls de la representació, i els personatges amb text els van interpretar els més grans, de 5è i 6è. A més, a l’organització de l’obra hi van participar un total de 40 persones, entre monitors i ajudants.

Els assaigs van començar a principi de desembre al local del Grup Colònies a Borredà, i aquests dies previs a l’actuació ja s’han traslladat al Teatre Municipal de Berga; per ultimar els detalls d’una representació que es va fer l’últim cap de setmana de l’any.

L’obra, escrita parcialment pel propi Grup, ha estat pensada perquè es pogués explicar d’una manera pedagògica i senzilla el naixement de Jesús. D’aquesta forma s’aconsegueix que els nens no només participin als Pastorets Infantils, sinó que també entenguin allò que estan representant sobre l’escenari.

Els Pastorets Infantils és una de les activitats que fa el Grup Colònies a Borredà durant l’any, a més de les tradicionals colònies d’estiu, l’esplai i els casals d’estiu i Nadal.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...