20 de gener 2008

Setena representació de “Els Pastorets de Mataró” avui a les 5 de la tarda


Comencem a encarar el final de la temporada de Pastorets 2007 – 2008 , crec amb els objectius complerts i amb un aforament bastant generós. No està malament. Tot i que hi ha algunes coses que corregir podem estar contents del resultat final del espectacle. Ara ja comencem a aprofitar veien assajos d’altres obres per veure gent amb possibilitats i ja en tinc clissat mes d’un.
Seguin en la gent que a vingut a veure l’espectacle que ho tenim una mica abandonat. El dia de reis varen estar a casa nostre els rectors de Sant Josep i Sant Simó , mossens Cusco i Mira , també hi havia la família Fernandez , aquesta família de sempre la recordo que ha vingut a veure totes les obres que es fem a la Sala i si algun dia no assistissin els trobaríem a faltar. També hi havia el Jordi Vera anys enrere company de entremaliadures juvenils i de la Sala. Ell va optar per marxar a Barcelona a buscar sort i la va aconseguir , va entrar a formar de la mítica companyia U de Cuc de teatre infantil , avui ja desapareguda i ara esta treballant a TVE de Sant Cugat. El Josep Canals ex-director de Pastorets i que a assessorat a la Gemma amb la direcció musical d’aquest any i com no gent vinguda de Cabrera de Mar , Badalona , Granollers , Argentona , Arenys de Mar , Premia de Mar i Mataró. Ah ! i un noi de Londres amb tot el seu “glamour” i anava vestit com si anés a veure la gala dels “Oscars” com a mínim. Crec que era amic del Nil , del Harbisson clar, però es igual era ingles !!!
La presencia de SS.MM. com sempre va ser tot un esdeveniment com ho es cada any. Desprès de l’arribada a Mataró el dia 5 a la tarda , fer la gran cavalcada que acaba passades les 9 del vespre , un “tentenpié” i comença a repartir regals tota la nit mirant de deixar tot llest sobre les 9 del matí , per que aquesta hora comencen les visites per les Residencies d’avis i Hospitals de Mataró. Dons això desprès de tanta feina encara tenen el detall d’esperar fins l’escena del naixement dels Pastorets per adorar al nen Jesús i un cop acabada la representació encara els queda temps per donar un últim adéu, globus i caramels a tots els nens i no tant nens que estaven mirar la representació.
Demà hem comprometo a fer una ressenya del dia 13 de gener

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...