03 de gener 2008

Fem Pastorets mobilitza un centenar de persones pels Pastorets d'enguany



www.vilaweb.cat
25 desembre 2007

La novetat, un exèrcit de Pastorets
Un dels actes amb més implicació d'aquest Nadal són els Pastorets, que organitza l'entitat Fem Pastorets amb la col·laboració de l'Ajuntament al Patronat. Els assajos de l'obra, que dura dues hores, van començar a l'octubre. Enguany fan quatre actuacions: dimarts 25 i dimecres 26 de desembre, a les set de la tarda i diumenge 30 de desembre i diumenge 13 de gener a les sis. L'entrada val 10 euros (6 per a menors de 12 anys).

Es tracta d'una adaptació del text de Josep Maria Folch i Torres dirigit per Anna Carné i Joan Monells, i producció executiva d'Albert Vilar. Segons explica Monells, han afegit al text un exèrcit celestial, amb els 7 goigs celestials i prop de 30 àngels, que lluitarà amb l'exèrcit de l'infern.
A la representació, que compta amb diverses sorpreses per donar espectacle, hi intervenen prop de 100 persones, la majoria actors, i també diverses entitats, com ara l'Associació els Tres Tombs, el cor Gospel Joy, els Dofins i els Diables de la Garriga. La música en directe l'ha creada Joan Figueras, que dirigirà un quartet. L'entitat ha comptat també amb la col·laboració de moltes empreses de la Garriga.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...