01 de gener 2008

'Grease' acabarà les seves funcions a Barcelona per a reis després de dues temporades



www.avui.cat
21 desembre 2007

L'espectacle 'Grease, el musical de tu vida' s'acomiadarà del Teatre Victòria de Barcelona el pròxim 6 de gener, amb 400.000 espectadors en més de 400 funcions des de la seva estrena el setembre del 20060 opinió
Europa Press
Teatre Victòria

L'espectacle 'Grease, el musical de tu vida' s'acomiadarà del Teatre Victòria de Barcelona el pròxim 6 de gener, amb 400.000 espectadors en més de 400 funcions des de la seva estrena el setembre del 2006, segons ha informat el teatre.

En les últimes setmanes, l'assistència ha tornat a superar el 90% de la sala, xifra que es preveu que es mantingui durant el Nadal
L'afluència mitjana de l'espectacle durant aquest temps ha estat d'un 85% i va arribar a penjar el cartell de "exhaurides les entrades" en més de 130 ocasions. En les últimes setmanes, l'assistència ha tornat a superar el 90% de la sala, xifra que es preveu que es mantingui durant el Nadal.

Sota la direcció escènica de Ricard Reguant, setze actors, deu ballarins i quatre músics es pugen a l'escenari per reviure el musical de Broadway, que narra la història d'amor entre una jove i innocent Sandy i el quadriller Danny en un institut. Amb Manu Guix com a director musical de l'obra i Coco Comín com a coreògrafa, el musical Grease manté l'argument i les cançons de l'obra original.

Després de deixar el Victòria, la companyia té previst durant el primer trimestre del 2008 viatjar a altres ciutats, com ara a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), del 18 al 20 de gener, i Palma de Mallorca, on anirà a mitjan febrer.

Grease, el musical de tu vida és la primera aventura teatral que porten a terme les productores Filmax Stage, líder en el sector de l'entreteniment i el món audiovisual, Nostro Films i Stromboli Entertainment.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...