22 de novembre 2013

Sessions amb audiodescripció i subtitulació




Aquesta Temporada 2013/2014 el TNC ha augmentat la seva oferta de sessions adaptades per persones amb discapacitat sensorial. A través de la Fundació ONCE s'oferiran 3 sessions per a persones amb discapacitat visual de les obres de La rosa tatuada, Doña Rosita la Soltera i El joc de l'amor i de l'atzar. Com a novetat, el Teatre ha arribat a un acord amb l'empresa Aptent i la Fundació Vodafone per tal d'oferir sessions adaptades per a persones amb discapacitat auditiva o visual de les obres de Terra de ningú, Ocells i llops i Fronteres.

Les primeres sessions per a persones amb discapacitat visual o auditiva són amb Terra de ningú els dies dissabte 23 i diumenge 24 de novembre. Totes aquelles persones interessades en obtenir entrades per a aquestes sessions es poden posar en contacte amb el Servei de Relació amb l'espectador al telèfon 933 065 707 o bé a espectador@tnc.cat.

Us hi esperem!


Teatre Nacional de Catalunya

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...