19 de novembre 2013

El dramaturg Jordi Casanovas abandona la SALAFlyHard per "desavinences insalvables"




publicat per
www.ara.cat
18 de novembre de 2013

La companyia havia guanyat el Premi Ciutat de Barcelona l'any passat

Jordi Casanovas, director i fundador de la companyia FlyHard i posteriorment de la sala que porta el mateix nom, ha abandonat el projecte. La companyia es va fundar el 2006 i ha tingut una trajectòria fulgurant. En un comunicat, Casanovas diu: "Per desavinences ja insalvables amb la resta de socis que conformen la societat FlyHard Produccions SL m’he vist forçat a abandonar la direcció artística de la SALAFlyHard". Casanovas diu que ja no treballarà més amb la companyia que va fundar ara fa set anys: "Em veig obligat a desvincular-me totalment de la futura línia de programació que segueixi la SALAFlyHard a partir d’ara. Comunicar aquesta notícia, per mi, és trist i penós, no obstant això, en els pròxims mesos iniciaré nous projectes relacionats amb la dramatúrgia catalana i la creació d’un equip de treball habitual que em permeti desenvolupar la meva tasca des de la independència i el rigor".
El dramaturg s'acomiada agraint la feina del seu equip: "Agraeixo a tots els equips que han cregut i s’han involucrat durant aquests últims anys en un projecte que ha estat molt il·lusionant i molt satisfactori. També desitjo molta sort a Marc Angelet i el seu equip en el nou muntatge que s’estrena a la sala i que vaig tenir la fortuna de poder-li encarregar".
Casanovas va impulsar el Torneig de Dramatúrgia del festival Temporada Alta, una mina de bons textos. Com a gestor, ell i el seu equip van convertir la Sala FlyHard en un viver de nous autors i una plataforma per fer el salt al teatre comercial. Per tot això, i per la seva última obra, 'Pàtria', va rebre el premi Ciutat de Barcelona el 2012.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...