20 d’octubre 2017

Dins la panxa del llop



Aquest octubre el Teatre Tantarantana programa un espectacle de teatre d’ombres ple d’humor i música sobre la cadena alimentària

Al Teatre Tantarantana aquest mes d’octubre s’hi podrà veure l’obra Dins la panxa del llop, un espectacle de teatre d’ombres ple de cançons.

L’espectacle ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d'humor i molta música. A l’hora de dinar, cadascú s'espavila com pot per omplir la panxa. No s'hi val a badar. Un seguit d'accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats acabin a la panxa d'algun company de fatigues.

El relat es teixeix a través de cançons originals i fetes a mida de manera sorprenent i divertida, per mitjà del teatre d'ombres, teatrins de paper i titelles de cartró.

Dins la panxa del llop és un espectacle de la companyia De Paper, formada per Núria Lozano, que compon, toca i canta les cançons, i Joan Alfred Mengual, que dibuixa i s’encarrega dels titelles.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...