13 d’octubre 2017

Una obra mestre del teatre contemporani a Granollers i Canovelles

Univers Mouawad

Descobreix l’autor contemporani Wadji Mouawad, escriptor, actor i director de teatre de nacionalitat canadenca d’origen libanès. Dos espectacles imperdibles de la Perla 29 sota la direcció d’Oriol Broggi. Boscos tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers, mentre que Un Obús al cor es presentarà al Teatre Auditori de Canovelles.

Aprofita l'abonament per les dues obres de Mouawad, que es presenten a Granollers i Canovelles.

Abonament

Univers Mouawad

Descobreix l’autor contemporani Wadji Mouawad, escriptor, actor i director de teatre de nacionalitat canadenca d’origen libanès. Dos espectacles imperdibles de la Perla 29 sota la direcció d’Oriol Broggi.

Boscos
14.10.2017
+
Un obús al cor
25.11.2017


Preu pack dos espectacles: 27€
Compra l'abonament

Boscos

Si us va agradar Incendis i Cels, no us podeu perdre  Boscos, de l’autor libanès Wajdi Mouawad, amb direcció d’Oriol Broggi. Teatre en estat pur, on cada frase té sentit i és colpidora.
 

Teatre Auditori de Granollers 
Dissabte 14.10.2017
Preu: 25 €
 
Compra l'abonament

Un obús al cor

Un monòleg íntim, interpretat per Ernest Villegas sota la direcció d’Oriol Broggi i Ferran Utzet, que és tot un desplegament de sentiments, patiments i alegries. L’actor, sol davant el públic, explicarà la història d’un jove que a mitja nit rep una trucada que el sacseja.

Teatre Auditori Can Palots 
15.11.2017
Preu: 12€
Compra l'abonament
Escena grAn 
c/ Torras i Bages, 50. 08401 Granollers - Telèfon 93 840 51 21 -bustia@teatreauditori.granollers.cat - www.teatreauditoridegranollers.cat/escenagran

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...