17 d’octubre 2017

Mishima, Refraccions i Tast de Cambra 1

  

Mishima, Refraccions i Tast de Cambra 1

Notícies

ESCENA 25, Gaudeix de la Cultura!!!
16/10/2017
ESCENA 25, Gaudeix de la Cultura!!!
Escena 25, que enguany presenta la seva cinquena edició, és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya que ofereix als joves entrades per als espectacles d'arts escèniques i música en viu, entre els mesos d'octubre i novembre, a preu reduït.

El teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal de Vilafranca participen en aquesta campanya i per això els 10 espectacles dels mesos d'octubre i novembre, tindran uns preus entre 5 i 7 euros per als joves que hi vulguin participar.

Per gaudir dels avantatges cal tenir entre 18 i 25 anys i estar registrat a la web: www.escena25.cat
Mes informació »
Club de lectura REFRACCIONS
16/10/2017
Club de lectura REFRACCIONS
El passat dimecres dia 11 d'octubre,  el club de lectura Llegir el teatre va treballar el text teatral Refraccions

Un club de lectura organitzat per la Biblioteca Torras i Bages i el Teatre Cal Bolet de Vilafranca que condueix i dinamitza Valeri Laguna. Un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya, i dut a terme a les biblioteques públiques de Catalunya.

Durant la sessió de treball de l'obra Refraccions vam poder desgranar molts detalls que de vegades passen desapercebuts i ens van despertar moltes ganes d'anar a veure l'obra que es representarà divendres dia 20 d’octubre a les 20.30 al Teatre Cal Bolet.
Un veritable luxe comptar amb la presència de l’autora i directora, Concha Milla i a Sergio Matamala, un dels dos actors protagonistes!

Si teniu ganes de formar part del club de lectura Llegir el Teatre podeu posar-vos en contacte, presencialment o al telèfon 93 890 40 30, amb la Biblioteca Torras i Bages.
Mes informació »
ASSAIG OBERT: Refraccions
10/10/2017
ASSAIG OBERT: Refraccions
El Teatre Cal Bolet us ofereix un assaig obert de l'obra Refraccions de la companyia Flyhard Produccions el proper dijous 19 d'octubre a les 7 de la tarda al Teatre cal Bolet.

Una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d'Amic que requereix una inscripció prèvia a espectacles@vilafranca.cat. L'assaig té un aforament limitat i per assistir-hi caldrà haver rebut la disponibilitat de plaça.

L'acte comptarà amb la presència dels intèrprets Sergio Matamala i Alícia Puertas, la directora i dramaturga Concha Milla i l'ajudanta de direcció Clara Cols.

L'assaig obert pretén mostrar com s'ha gestat l'obra i tot el treball realitzat per l'equip actoral. Tota una experiència!!!
Mes informació »

Espectacles

Teatre

20/10/2017 20:30 h
  

 

Lloc:
Teatre Cal Bolet 122 localitats

Durada:
1h 20minuts

Més informació »
 Flyhard Produccions
Refraccions

Refraccions
 conté una delicada anàlisi del desengany, dels somnis trencats i de la incomunicació.
Concha Milla crea un petit món de dos sota moltes perspectives.
En una obra on la música i la imatge hi tenen molt a dir, la crisi de parella se’ns ofereix obertament, sense embuts, però amb molts matisos.
A causa de la refracció de la llum, veiem els objectes sota formes que no tenen.
El muntatge de Refraccions ens reflecteix aquestes deformacions amb tocs de Woody Allen per ensenyar-nos que no som el que semblem.
 
FITXA ARTÍSTICA:
Text i direcció Concha Milla
Ajudanta de direcció Clara Cols
Interpretació Sergio Matamala i Alícia Puertas
Música i espai sonor Xavi Gardés i Concha Milla
Disseny de llums Xavi Gardés 
Assajos oberts, amb aforament limitat, per a públic amb el Carnet d’amic.

Després de la funció, tertúlia amb l'equip actoral. Serà conduïda i moderada per Pep Barbany, crític teatral de Recomana. 
Per acabar , copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord

 
Música

21/10/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori de Vinseum

Durada:
1h

Més informació »
 Amat Santacana, violoncel
Tast de cambra 1 de l'OCP. Les Suites per a violoncel de Bach (III)
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format per a les tardes de dissabte que es complementa amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.

Darrer concert del cicle.
Les sis Suites per a violoncel de Bach estan considerades com les obres de referència per aquest instrument.  Avui en dia encara destil·len una modernitat i vigència que transcendeixen els gairebé 300 anys que han passat des de la seva creació.

Aquest serà el darrer concert del cicle que completarà la totalitat de les sis suites de Bach.  El vilafranquí Amat Santacana va ser l’encarregat d’obrir-lo i ara també serà l’encarregat de fer el tancament interpretant la quarta i la sisena.
Santacana és un dels violoncel·listes més destacats de la seva generació,  format en alguns dels conservatoris més rellevants d’arreu d’Europa. És destacable que tot i ser un músic jove té una trajectòria llarga i destacada i ha actuat en algunes de les sales més prestigioses tant en solitari com amb el Quartet Qvixote, del qual n'és membre-fundador.
FITXA ARTÍSTICA:
Violoncel Amat Santacana 

 
Música

22/10/2017 19:00 h
  

 

Lloc:
Auditori Municipal

Durada:
1h 30minuts

Més informació »
 
Mishima. Ara i res
Del Primavera Sound al SummerStage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Girona  a Campanet, Mishima van contagiar el món de “L’ànsia que cura”. Un exercici de depuració de la forma que persevera amb la publicació del seu nou àlbum: Ara i res.

Amb David Carabén al seu cim com a intèrpret després de la gira de presentació del recull de lletres “La forma d’un sentit” que vam poder escoltar a Cal Bolet, la banda ha tornat al mític Studio Black Box, de Peter Deimel, per enregistrar les cançons del seu vuitè treball: Ara i res. Un disc que sona a pop, en tota la seva magnitud i en tota a seva dimensió. Uns Mishima que abracen una maduresa indefugible i amb una aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.
FITXA ARTÍSTICA:
Veu i guitarra David Carabén
Teclats Marc Lloret
Guitarra Dani Vega
Baix Xavi Caparrós
Bateria Alfons Serra
Amb la col·laboració de Pablo Fernández a la trompeta

 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...