31 d’octubre 2017

Ja han començat els assajos d’Els Pastorets al Seràfics



Aquesta vegada la clàssica representació teatral de l’’Estel de Natzaret’ intercalarà altres escenes més actuals, sense oblidar el caire familiar i nadalenc de l’obra.

De moment, els assajos es fan 3 cops a la setmana i la idea és intensificar-los quan s’acosti més la data de les representacions. Manel Pica i Nia Raboso són els encarregats de posar-se aquesta vegada al capdavant de la direcció de l’obra. Raboso ha avançat que hi ha barreja del text clàssic amb elements més moderns i actuals.

Aquesta nova versió d’Els Pastorets implicarà també crear nous decorats i llums. El vestuari, però, si es que mantindrà amb l’estil més clàssic. Nia Raboso ha explicat que van decidir dirigir l’obra després de saber que els Seràfics tenia previstes altres propostes per Nadal. Raboso diu que Arenys de Mar no es pot quedar sense aquesta obra tradicional arenyenca.

Els actors principals ja estan tancats, però tots aquells arenyencs que vulguin fer d’extres poden posar-se en contacte amb els Seràfics. Les representacions seran el 26 de desembre i l’1 i 7 de gener.   

Publicat per
Per: Gemma Roig / Mar Sánchez

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...