16 d’octubre 2017

Les entrades per als Pastorets Principals ja estan a la venda



Enguany els Pastorets Principals de Valls presenten com a novetat set funcions, ja que el 29 de desembre se’n farà una funció doble, per a aquelles persones que no es poden adaptar a l’horari habitual de les sis de la tarda. Aquesta temporada, el Grup del Teatre Principal de Valls oferirà l’espectacle nadalenc dirigit per Bàrbara Flores, que amb un gran coneixement de l’obra donarà el seu toc personal encapçalant la direcció de l’espectacle.


Cal recordar que ja estan disponibles les entrades per a les set funcions, tant a les taquilles del Teatre Principal com per Ticketea, bé sigui per telèfon o via internet. Si més no, la nostra recomanació és anar directament a les taquilles per evitar pagar comissions de venda en línia. L’horari de les taquilles és de 12 a 14 h i de 18 a 20 h fins dissabte 8 d’octubre; després en l’horari habitual, dimecres no festius de 18 a 21 h i divendres no festius de 12 a 13.30 h fins al 12 de desembre, quan s’obrirà en horari especial una altra vegada.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...