12 d’octubre 2017

Per un instant de música, titelles i dansa

Per un instant de música, titelles i dansa amb la família 
Hola família!
Per l'octubre, cauen cabells i castanyes, i creixen campanyes (de teatre!). Així que aquí teniu les nostres propostes de tardor per la mare, el pare, la filla, el fill, l'avi, l'àvia, la neta, el net...
PER UN INSTANT
Xirriquiteula i La Tresca
12 i 14 octubre
Ds.17.30h
Dg. i festius 12h i 17.30h

A partir de 3 anys

ÚLTIMES FUNCIONS!
No us perdeu aquest concert teatralitzat ple de tendresa i humor amb un dels millors grups de música per a tots els públics de Catalunya, La Tresca i la Verdesca, i la complicitat i el toc artístic de la reconeguda companyia Xirriquiteula Teatre. Amb diversitat d'instruments i objectes sonors! 

+ info | vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
L'ARBRE DE LES SABATES
Cia. Pea Green Boat
15 octubre
Dg. 12h (en anglès!)
17.30h (en català)

A partir de 3 anys

TITELLES EN ANGLÈS! Inspirat en un arbre dels desigs de Xipre, de l'arbre d'aquesta història no en pengen paperets, sinó sabates. El protagonista, en Tim, ha perdut la seva. Endevineu on la trobarà?
Una deliciosa història de la Cia. Pea Green Boat amb titelles fets de materials reciclats i orgànics. Al matí la funció serà en anglès.

.+ info | vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
MUKUKI
Cia. EnÁmbar Danza
22 octubre
Dg. 12h i 17.30h
A partir de 2 anys


DANSA FAMILIAR
Mukuki
 és un espectacle de dansa tenyit de colors, sobretot de color blau. Blau com el cel, blau com la casa de Frida. Formes, colors, moviment i música ens transporten a un univers hipnòtic i molt “cuqui”. Tres ballarines una mica marcianes, coreografies divertides, manipulació d’objectes, gest i jocs que faran que disfrutem d’una experiència caleidoscòpicament màgica…

+ info vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
NO SIN MIS HUESOS
Cia. Iron Skulls Co
20 d'octubre a les 20.30h
21 d'octubre a les 20.30h


Iron Skulls Co és una companyia formada per ballarins de diversos punts d'Espanya que ha rebut destacats premis El col·lectiu explora els límits del moviment i combina diferents disciplines com la dansa contemporània, hip hop, arts visuals, arts marcials o break dance, entre d’altres. ANo sin mis huesos explora les influències de la cultura mediterrània i s'inspira en la vida de Cervantes. 

Més informació 
TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA
20 d'octubre de 18.30h a 21.30h
21 d'octubre de 9h a 14h i de 16h a 19h
22 d'octubre de 9h a 14h


Amplia i recicla els teus coneixements escènics per aplicar-los en el procés creatiu de qualsevol tipus d'esdeveniment! Es treballarà dansa sense tècnica, formes escèniques i les seves transicions, creació coreogràfica, muntatges multitudinaris, l'espai escènic, la selecció musical i pautes d'exercicis individuals i col·lectius.

Més informació 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...