17 d’octubre 2017

El Temporada Alta manté l'aposta per l’autoria catalana i presenta 26 propostes de dramaturgs del país



El festival inclourà la setena edició del Torneig de Dramatúrgia, on el públic vota el millor text i escollirà el guanyador d’aquest any.
La 26a edició del Temporada Alta manté l'aposta per continuar sent el motor de la dramatúrgia catalana, apostant pels creadors del país. El festival programa fins a 26 propostes d’autoria catalana amb muntatges com 'Cyrano' de Pau Miró, 'El metge de Lampedusa' d'Anna Maria Ricart o 'Àries de reservat' de Marc Rosich. El director de Temporada Alta, Salvador Sunyer ha assegurat que hi ha una gran "diversitat" del textos, on es troba des "d'escrits per ser una obra fins a dramatúrgies no teatrals". A més, el festival gironí acollirà per setena edició el Torneig de Dramatúrgia, una competició en què vuit dramaturgs, mitjançant enfrontaments eliminatoris d’un contra un, tindran 45 minuts per representar la seva obra, convèncer al públic i fer-se amb el torneig. Suport als creadors del país.

Un any més, el Temporada Alta continuarà donant suport a la dramatúrgia catalana. En aquesta edició comptarà amb 26 propostes d'autors del país. Al llarg dels seus 26 anys d'història, el festival ha produït o coproduït 152 propostes de dramatúrgia, i enguany continuarà impulsant-les. Pau Miró, Anna Maria Ricart, Marc Rosich, Toni Cabré, Ferran Joanmiquel o Julio Manrique són alguns dels dramaturgs que enguany presentaran els seus muntatges al Temporada Alta.

El certamen també comptarà amb la quarta edició de Llibràlegs, un format amb què el festival dona entrada a les biblioteques promovent així textos d'altres dramaturgs com Cristina Clemente, Marilia Samper, Pere Riera i Joan Yago.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...