29 de juliol 2020

El Teatre Auditori de Llinars prepara una programació de resistència cultural




Què volem dir? Doncs justament això, que la tardor del 2020 al TA hi trobaràs una programació cultural de resistir, de creure, de militar en la cultura.
És una programació de moltíssima qualitat, amb espectacles de petit i mitjà format, amb companyies valentes i amb algunes idees una mica esbojarrades. Residències, col·laboracions, xarxes i resistència son el nostre motor aquesta tardor.
Treball en equip per sobre de tot. I amor per la cultura.
Creiem que és el moment de canviar la línia de la nostra programació habitual, de fer un parèntesis, un reajustament per als propers mesos degut a la crisis sanitària global.
No hem renunciat a la qualitat, a la paritat, a la varietat i a oferir espectacles de tots els gèneres i per a tots els públics, simplement ens hem ajustat, hem resistit. Com tu, com tota la societat.
Son temps de fer les coses més en petit comité, amb més cura per les persones i la salut, amb més mimos. I així ho hem plantejat.
Benvinguts a la programació de resistència cultural del TA.
T’hi volem.
T’hi necessitem.
T’hi esperem.

+ info – publicat per


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...