25 de juliol 2020

ÉSDANSA 2020, DEL 20 AL 23 D’AGOST A LES PRESES




En poc més d’un mes ja estarem immersos a la 38a edició del festival que se celebrarà del 20 al 23 d’agost a les Preses. Amb ell també tornen el tallers formatius de dansa d’arrel tradicional per a totes les edats amb el Petit Ésdansa’T, Ésdansa’T Jove i Ésdansa’T.
A partir d’avui ja podeu consultar tota la programació de tallers que aquest any es durà a terme de dijous 20 a dissabte 22 d’agost. Aquest any el Campus Ésdansa’T compta amb noms com Teresa Agustí i Lluís Calduch de l’Esbart Ciutat Comtal, Àlvar Borrell de l’Esbart d’Olot, la companyia Elai Alai del País Basc, Santi Serratosa i Montse Colomé i Toni Jodar que treballaran amb els joves i els adults. Inscripcions obertes a partir del 15 de juliol!
Els més petits de tots podran viure un Petit Ésdansa’T virtual acompanyats del Duet Daura en què coneixeran les danses i la música del Pirineu a través d’unes càpsules en línia que rebran cada dia al matí de dilluns 17 a divendres 21 d’agost. Inscripcions a partir del 15 de juliol.
Ésdansa - el festival de la dansa d'arrel tradicional

38a edició, del 20 al 23 d'agost de 2020
Ho organitza: Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny
Espai de dansa d'arrel tradicional - C/ la Fageda, s/n - 17178 Les Preses (Girona)
Telf. +34 972 69 34 85 - www.esdansa.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...